Masszázs szalonok - masszázs szalon

Kiss István Balázs

Kiss István Balázs

Oroszlány
Fürst Sándor út 50 Fsz/1
kissszalon.wix.com/massage
http://www.masszazspalota.hu/masszazsszalon_kiss-istvan-balazs-oroszlany_57
+36-20/292-0766

Mottó:

Minden nap Önért.

Magamról:

A masszázzsal fiatal koromban ismerkedtem meg először. Sajnos egy porckorong sérv, megváltoztatta az életemet, vagyis azt hittem, hogy megfogja. Mikor kiderült, hogy baj van a gerincemmel, leállítottak minden aktív sportról. Ez nagyon szíven ütött, mert előtte rendszeresen űztem több sportot is. Lassan kezdtem volna beletörődni, hogy többet már nem is focizhatok, mikor egy masszőr hölgy és én találkoztunk, és ő felajánlotta, hogy megmasszíroz. Két-három kezelés után már újra kezdtem mozogni, járni. Elkezdtem újra focizni, kézilabdázni, minden kezdett visszatérni a régi kerékvágásba. Viszont a hölgy nem csak azt az örömöt adta meg, hogy újra aktívan sportolhattam, hanem egy darabot átadott a masszázs mögött rejlő misztikus erőből is, ami teljesen maga köré tekert. 2012-óta járnak hozzám baratok ismerősök svéd masszázsra, amit csak otthon végeztem, de a vágy, hogy minél több emberhez eljusson nem hagyott nyugodni, és több tanfolyamot végeztem el idén, kiegészítve a svéd masszázs tapasztalatomat, hogy minél több ember átélhesse azt, amit én kaptam a masszázs misztikus erőitől. Ha kedvet kapott keressen fel időpont egyeztetés miatt.
Kiss Masszázs Szalon
Ár: 750 - 8000 Ft.-
Fogadási idő: Telefonon egyeztetett időpontban.
Oroszlányon, a Fürst Sándor út 50 Fsz/1 ben található Kiss szalonomban várom önöket, ahol a wellness masszázsokon át az alakformálás mellett, relaxáló masszázsok közűl választhatnak.

Szolgáltatások

Wellness masszázsok , Talpmasszázs , Relaxáló masszázs , Masszázs , Frissitőmasszázs , cellulit masszázs , Alakformáló-zsírégető ?testmasszázs+tekercselés (speciális fogyasztó termékekkel)

Masszázs szalonok

Masszázs szalonok városok szerint:

Masszázs szalonok név szerint:

Masszázs szalonok

Jelentkezz hozzánk


Légy te is tagunk,
és élvezd ki előnyeit!

Regisztráció | Bejelentkezés